بعد از ایجاد شالوده برنامه پروژه ی جدید خود که شامل تعیین تاریخ شروع، نوع زمانبندی و تقویم پروژه می باشد. حال نوبت به مرحله اصلی کار می رسد و آن هم وارد کردن فعالیت ها است. در حقیقت با وارد نمودن فعالیت هاف شما عناصر و سلسله مراتب ساختار شکست کار خود را در نمودار گانت منعکس می کنید.
مراحل مختلفی برای تبیین ساختار شکست کار مطرح شده که در زیر به چند مورد آن اشاره خواهیم داشت
1-براساس رویکرد طوفان مغزی : در این رویکرد فعالیت ها براساس تجربیات و تفکرات اعضا تیم پیاده می شوند. البته در این مبحث گروه بندی و توالی فعالیت ها در نظر گرفته نمی شود
2-براساس توالی فعالیت ها: فعالیت ها را از ابتدا تا انتهای پروژه به ترتیب حضورشان در کنار هم بچینید.
3-براساس فاز های پروژه: پروژه را به فازهای مختلف تقسیم نمایید. به طور مثال برای یک پروژه ساختمانی می توان فاز های تامین و تهیه مواد، تجهیز کارگاه، مسطح کردن، فونداسیون، نصب تیرآهن و ... را در نظر داشت. در حقیقت با توجه به هرکدام از این فازها می توان فعالیت ها ور زیرفعالیت های مربوط به هرکدام از آنها را ایجاد کرد.
4- براساس اقلام تحویل شدنی و مایل استون ها: در این شرایط باید بررسی کنید که پروژه شما قرار است چه مواردی را تحویل دهد و شامل چه مایل استون هایی می باشد. بنابراین فعالیت ها و زیرفعالیت ها را براساس این وقایع مرتب نمایید تا منعکس کننده پروژه شما باشد. بیانیه ی حوزه در این راستا کمک شایانی خود نمود.
5-براساس همکاری تیمی: از اعضای تیم کاری خود بخواهید تا فعالیت های پروژه را براساس حوزه مسئولیتی خود ثبت کنند. از این طریق اعضا تیم می توانند مدت زمان اجرای فعالیت ها را برآورد نمایند. Microsoft Project Server در این بخش می تواند کارا باشد .
6- از طریق آرشیو پروژه های انجام شده: پروژه های تکمیل شده مشابه را بررسی نمایید.
7- مشاوره کارشناسان.
انتشار مطالب با ذکر منبع بلامانع است.